Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó Téglalakás, Budapest, VIII. kerület, Józsefváros – Magdolnanegyed, Magdolna utca
#707000286
30.9 millió Ft
Alapterület 30 m2
Szobák száma 1 szoba
Építési mód Tégla
Állapot
Emelet 2. emelet

További paraméterek

  • Jó közlekedéssel
  • Kilátás: Udvari
  • Fűtés: Gázkazán
  • Bútorozottság: Bútorozott
  • Szintek száma: 4
  • Komfort: Összkomfort
  • Akadálymentesítés: Nem akadálymentesített

Részletes leírás

Felújított, galériázott emeleti lakás eladó a Magdolna utcában alkalmi áron!

Számtalan boldog pillanatnak ad otthont ez a csodálatos, vidám kis lakás a Magdolna utcában. Ahogy belépsz az ajtón, azonnal átölel az otthon melegsége és az az érzés, mintha egy baráti ölelést kapnál. Ez a lakás nem csupán falakból és bútorokból áll, hanem élettel teli, boldogsággal átitatott atmoszférával bűvöl el.

A galériázott elrendezés egyedi varázsa és a lakás harmonikus kialakítása azonnal magával ragad, miközben az ingatlan felújítása során a technikai részletekre is gondosan ügyeltek. A villanyhálózat és a gázcső ki lett cserélve, radiátorok adják télen a lakás melegét, amik gondosan el lettek osztva az ingatlan területén. A bejárati ajtó műanyag ajtóra lett cserélve, míg a fa ablakok megmaradtak a jó szellőzés érdekében. 

A lakás ÉK-i fekvése ellenére 2 ablakának köszönhetően fényes és borúsabb napokon is megtalálod benne az energiát és a derűt. 

Az ház bejárata frissen felújított és a közelgő lépcsőház felújítás csak tovább emeli az ingatlan értékét.

Két perc sétára egy szupermarket található, ami nagyban megkönnyíti a mindennapokat. A közeli egyetemek diákok számára lehet igen kedvező.

A lakásnak van már van egy kedves bérlője, aki örömmel továbbra is maradna, amennyiben az új tulaj befektetési céllal vásárolja meg a lakást. 

Ha szeretnéd, hogy az otthonod ne csak négy fal legyen, hanem egy igazi boldogságforrás, akkor ne habozz tovább és hívj! Ez a lakás rád vár, hogy megtöltse szívedet örömmel és szeretettel.

Kapcsolat

Bata Bettina

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter